Üzletágaink

FÓLIA ÜZLETÁG

Az Ongropack Kft. 1994-ben kezdte meg fóliagyártási tevékenységét.

A Fólia Üzletág széleskörű csomagolóanyag megoldásokat kínál a háztartási fóliától a szupermarketekben használt tálcás kiszereléseken keresztül, a gyógyszeriparban használatos primer és szekunder csomagolásokkal bezárólag.

A gyártási folyamat konfekcionálás része ellenőrzött körülmények között „tiszta tér”-ben történik. Teljes működési folyamatainkra az SGS által tanúsított ISO 9001-es minőségbiztosítási és ISO 14001-es környezetirányítási rendszereket működtetjük.

Ongrofol márkanevek alatt forgalmazzuk kemény- illetve lágy fóliáinkat.

A kemény fólia értékesítésünk közel fele a gyógyszeripar felé irányul, de stratégiailag ugyanolyan fontosnak tartjuk az élelmiszeripari és technikai felhasználásra történő értékesítést is. Az Üzletág a környezettudatos gyártást kiemelten kezeli, ezért széles termékválasztékunkban az újrahasznosított termék is helyet kap. Fontosnak tartjuk, hogy megfeleljünk az egyedi vevői igényeknek, ezért a termékfejlesztési folyamat során ezeket a szempontokat mindig szem előtt tartjuk.

A nyújtható fólia társaságunk legdinamikusabban fejlődő termékcsoportja. Célunk a kapacitás megduplázása az elkövetkező években. Korszerű, és a kor kihívásainak megfelelő fóliagyártó és áttekercselő gépparkot alakítottunk ki. Industrial, Jumbo és Converted kivitelű termékek elérhetők az X2, X3 mellett DOA mentes összetételben is.

Fóliáink rendelkeznek az európai intézetek vizsgálati eredményeivel (LNE, TNO, Étbi), és megfelelnek a vonatkozó EC 10/2011-es európai direktívának is.

LEMEZ ÜZLETÁG

Az Ongropack Kft. 1996-ban kezdte meg lemezgyártási tevékenységét az akkor csaknem 20 éves gyártási tapasztalattal rendelkező Poly-Platt Kft beolvasztását követően.

Több mint harminc éves lemezgyártási tapasztalattal birtokunkban mára Közép-kelet Európa piacvezető lemezgyártó vállalatává váltunk.

A vevők gyors kiszolgálása, a hatékony termékfejlesztés és a rugalmas gyártástervezés érdekében az Ongropack Kft. 2010 szeptemberében külön üzletágat hozott létre a lemez termékcsaládra építve.

Ongrodur és Ongrofoam márkanevek alatt érékesítjük PVC sík illetve szabadon habosított lemezeinket.

Ongrodur termékeink a vegyipari tartály és berendezés építéstől az építőipari ajtó-és szendvicspanelek gyártásáig széleskörűen alkalmazhatóak.

Ongrofoam lemezünk könnyű megmunkálhatóságának, finoman strukturált, matt felületének köszönhetően évek óta kedvelt a reklámipari felhasználók körében.

Széles és sokrétű termékválasztékunknál nagy hangsúlyt fektetünk a minőségbiztosításra és a környezettudatos termelésre. Ennek megfelelően működési folyamatainkat az SGS cég által tanúsított ISO 9001-es minőségbiztosítási és ISO 14001-es környezetirányítási rendszerben működtetjük.

A piaci igényeket elvárásokat folyamatos termékfejlesztéssel segítjük, mely során törekszünk az innovatív megoldások megtalálására.